Bloglovin!

Nu har jag äntligen skaffat bloglovin så nu bilr det lättare för mina läsare att följa mig och det bli lättare för mig att följa er andra med blogg :)
Följ min blogg med bloglovin

You and me!

 

Kärlek på hög nivå! <3

Borgholm en solig dag!

shorta- cubus
shorts- only
strumpbyxor- hm
Va och sprang på stan idag och fönster shoppade lite :) Träffade även en gammal kompis som jag inte sätt på evigheter, så vi satte oss ner i solen och tog en glass tillsammans och sen gick vi en runda på stan och pratade medan vi fönster shoppade tillsammans. Nu ligger jag på hotellrummet och kollar på tv och väntar på att Mike kommer hem, som han gör alldeles strax :) Sen blir det mys! Bloggar mer senare :)

Påväg hem!

Nu är HR09 påväg hem från Sthlm :) Alla är trötta och sega. Resan har varit underbar, skit kul har vi haft allhopa :) Imorgon är det praktiskt prov i skolan och efter det så har vi påsklov sen :) Ska lägga in lite bilder och så sen :) Dom flesta bilder kommer att hamna på min facebook :) Men nu ska jag bara ta det lungt och plugga litegrann till provet imorgon, skriver mer senare!

On my way to STHLM!

nu är vi påväg mot sthlm :) vi ska stanna i ringarum och fika om ca 1 timme och sen blir det raka vägen till sthlm :) kommer bli super kul dehär :) bloggar mer senare när jag har lite mer att berätta och lite biilder att visa :)

Sooool!


Gud va skönt med massa sol idag!
Har varit ute med mamma och pappa hela dagen idag :) Åt frukost ute på altanen och sen har vi fixat lite små grejer ute idag med :) Riktigt mysigt!
Börjat packa lite till sthlms resan med, har lite kvar som händer på tork :)
Längtar till Mike kommer hem! <3

Mys!

Sitter i sängen nu men älsk :) Precis duschat och nu ska vi lägga oss i sängen och gosa!
Imorgon ska jag packa det sista och plugga lite till. När älskling kommer hem ska jag tillbrigna hela kvällen med honom! :) God natt på er!

Helg!

Gammal sommar bild.
Ligger just nu i sängen och håller på att vakna lite. Ska gå ner och äta lite frukost snart. Mike är iväg och jobbar idag, lite tråkigt eftersom jag inte är hemma nästa vecka. HR09 åker till Stockholm! Så kommer inte träffa Mike fören på torsdag, men han kommer nartuligtvis vara här i helgen :)
Fotoraferade med Louice Bertilsson i onsdags, tänkte bilderna ska komma upp här med lite senare :) Bloggar mer sen :)

Hemma idag!

Bildbrist!

Idag är jag hemma från skolan pga min fot. Jag fick en tid på vårdcentralen idag, så jag har varit där idag :)
Dom sa bara att jag har fel skor och borde skaffa ilägg till skorna eller köpa nya skor. Så det blir väl att åka och shopa nya skor IGEN, köpte ett par nya vår skor för inte alls länge sen.  Annars är det helt okej här. Har hjälpt mamma att städa lite idag så nu luktar det gott här hemma :) Får se vad kvällen har att bjuda på :) Bloggar mer sen :)

Nu sitter jag på halltorp och har precis s...

Nu sitter jag på halltorp och har precis startat kaffebryggaren. Det blåser väldigt mycket här idag, men vad ska man förväntas sig när det gäller öland. Mamma ska ringa vårdcentralen idag med och be om en tid så dom kan kolla på min fot. Jag har haft jätte ont nu hela veckan. Men nu får se vad dom säger, troligtvis blir det rönken imorgon. Men jag hoppas don kan göra något i alla fall för jag kan knappt gå och ska springa massa i köket idag. Vi får se hur det går. Bloggar mer under dagen!


Usch!

Oj vad jag är dålig på detta nu! Men ska bli bättre snart :) Har ganska mycket att göra i skolan nu :) men ska se om jag hinner mobilblogga lite mer i stället :)
Har suttit och letat efter någon i kalmar län som tatuerar folk under 18 år. Men det finns verkligen INGEN som gör det! varför inte?! Blir så arg, jag som är så sugen på att tatuera mig igen! Åhhhhh!

Väldigt dåligt uppdatering!



Här var det väldigt glest!
Men jag har varit väldigt trött hela veckan tycker jag! Det har alltså inte hänt allt för mycket.
Älskling och jag hade 9 månader i Fredags som firades med en runda på stan som vi avslutade på Tokiga Ture med en STOOOR godispåse :) Annars har det inte hänt så mycket här.
Vi sitter och kollar lite lägenheter nu och har bestämmt oss för att leta upp en lägenhet i Kalmar istället för Borgholm. Det finns verkligen inte en ända lägenhet i Borgholm! Så det får bli Kalmar istället :)
Man jag lovar att jag ska blogga mer nu i denna veckan som kommer :)

RSS 2.0