Kvällen!

Sitter just nu och segar vid datorn. Är väldigt trött ideg och är ganska tung i huvudet, kan inte direkt kalla det huvudvärk men nästan! Imogon ska jag till skolan som vanligt, svenska B och ansvarsfull alkoholhantering står på schemat, Inga toppen lektioner. Va på stan en runda idag också och införskaffade mig en kjol till våren och 4 st nagellack i vårens färger som det stod på paketen :) Bild får ni se en annan dag när jag har ork till det :) Hopps ni haft en bra dag, för det har jag! God natt på er sen!
Kollade även på dessa plaggen idag, bodyn va inte alls lika snygg i verkligeheten! :(
Skjortan var jätte snygg men helt fel form för mig kropp, och när jag skulle öppna den och prova så flög alla knappar all världen väg.. inte värd priset alls! Suck! :(

supergratis.se

Gå med i supergratis.se och samla massa pogän och få gratis saker :) Just nu samlar jag till ett presentkort på HM :)
www.supergratis.se ! :)

Sitter just nu i skolan och dricker kaffe ...

Sitter just nu i skolan och dricker kaffe och väntar på bussen till stan :) blir att springa en runda i kalmar när jag ändå väntar på tåget :) har inga pengar på telefonen annars hade ni fått en bild med :) hej så länge! :)


Solo!

Satt i soffan innan med en Solo tidning och tog det lite lungt! Insåg då att Whitney var med ganska mycket i det nummret :) Måste säga att jag beundrar henne jätte mycket! Hon är så naturligt vacker och hon har verkligen jobbat sig till det hon har nu!
En annan tjej som jag beundrar ganska mycket är Lauren. Jag gillar hennes personlighet, hon är också så naturligt vacker! Så, detta är 2 tjejer jag beundrar väldigt mycket!

Söndag :)



Sista dagen på lovet, imon börjar skolan igen.
Skönt att jag bara har en lektion på 3,5 timme :) Måste sen vänta 1 timme i stan på tåget till Nybro, så det blir en liten runda på stan :)
Får se vad dagen idag har att erbjuda :) Skriver mer senare idag! :)

Kvällen!

Imorgon är det sista dagen innan skolan börjar igen. Kan säga att jag längtar inte alls dit! Ränkar redan ner till nästa lov :) Men vi har en grej på g för att underlätta sista tiden i skolan nu, men vi får hålla tummarna på att det fungerar :)
Ikväll blir det bara film och mys med älskling :) Vi ska bara vänta på att dom andra går och lägger sig så det blir lite lugn och ro här. Men sov gott allihopa, för det ska jag i alla fall göra! ;)

Spring 2011 :)

Satt och tittade runt lite på internet nu på förmiddagen och hittade lite saker som mer än gärna får flytta in i min gardegob nu under våren :) Ska se om jag i alla fall kan fixa några av plaggen, gillar verkligen modet för våren :) toppen! :)

Idag :)

Dagen börjar med att äta lite frukost med älskling och sen ska vi ner till apoteket och hämta mina mediciner :) Sen ska vi troligtvis till Öland för Mike ska på arbetsintervju :) Hoppas verkligen att han får det jobbet! Håll tummarna för honom idag :)

Nytt!

Idag har det hänt massa nytt här på bloggen :) Ny design och ny header, lite omväxling måste man ju ha :)
Har inte fått till headern riktigt som jag vill än, men det kommer nog snart :)
Själv nu kan jag säga att jag är ganska sjuk! Äter massa olika mediciner mot olika sjukdomar och mår allmänt dåligt. Hoppas verkligen att jag blir bättre av alla dessa mediciner nu! Vill bli helt frisk nu :) Men vi får se hur det går med den saken :)

Dag 06 – Min dag i text/bilder.

Dop! Min underbara lilla kunsin doptes den 20/2-2011 :) Jeff Hugo Valentin :) Här kommer massa bilder! :)
Ugge, Mickan och Jeff :)
Ugge sjunger en egenskriven låt till sin son Jeff :)
Mamma Mickan och sonen Jeff :)
Oh, mamma dom tittar på mig! :O
Ugge sjunger :)
Mickan och Jeff :)
Mamma, dom här snörena va jätteroliga att äta på :)
Mickan och Jeff :)
Tror vi har en här som redan börjar flörta med flickorna ;)
Ugge, Mickan och Jeff :)
Stolta föreldrar till en underbar son! :)
Ugge, Mickan, Jeff och prästen :)
Jeff och prästen :)
Här döps Jeff :) Jeff Hugo Valentin! :)
Jeff och prästen :)
Jeff hålls upp mot gud :)
Ugge och Jeff :)
Ny döpt kille och en väldigt stolt pappa! :)
Mickan och Jeff :)
En hungrig kille efter ett långt dop :)
Till oss blev det tårta som Jag, Mickan och Flisan gjorde :)
Det blev även frallor och kaffe :)
Mickan och Ugge :)
Sedan blev det present öppning :) Dom blev jätte nöjda med alla presenterna :)
Avslutar allt med en bild på Mig ;)
Såhär såg jag ut på dopet! :)
Det blev en riktigt lyckad dag som vi alla kommer minnas på ett bra sätt! :)
All lycka till familjen Arturen! :)

Lov !

Super skönt med lov nu, det behöver jag verkligen! Just nu ligger Mike och jag i sängen och har precis kollat på film, men det var någon som somnade :) Så nu ligger älskling här vid min sida och sover så sött :) Men det kan nog bero på att han har huvudvärk med. Vi får se vad som händer senare :)
Jag ska redigera lite bilder och lägga upp här från dopet igår :) Men bloggar lite senare! ;)

Borås :)

Dop barnet :D
Sitter i Borås nu i lähenheten och pratar lite men Mike på datorn :) Varit i knalleland och gått nästan hela dagen. Nu sitter vi alla här i soffan och är jätte sega. Det blir nog snart att gå och sova, måste ju vara pigg imorgon när man ska på barn dop :) kommer upp massa bilder här på bloggen när jag kommer hem sen! håll utkik ;)

Ligger i bilen nu och lyssnar på musik och...

Ligger i bilen nu och lyssnar på musik och tittar på stjärnorna :) inte långt kvar nu! :)


Bussen. Sitter på bussen hem till Torsås...

Bussen. Sitter på bussen hem till Torsås nu. Ska hem och packa det sista innan vi beger oss mot borås :) kan säga redan nu att jag saknar min Mike jätte mycket! Men ska prata lite med honom sen så blir det nog lite bättre :) bloggar mer senare :) hej !


Hemma!



Hemma nu efter en lång dag i skolan.
Superskönt att få komma hem :) Hemma i lilla Torsås nu eftersom vi åker till Borås imogron. Ska packa och greja massa ikväll. Imorgon blir det bara skolan ett par timmar sen hem och bege sig vidare mot Borås! :)

Blogg under uppbyggnad!!

Håller på att ändra på bloggen som ni kanske ser och det är första gången jag gör det själv, så det kommer ta lite tid innan det blir bra igen! Men jag ska nog fixa det snart! :)

Tänkte jag skulle testa att mobilblogga. S...

Tänkte jag skulle testa att mobilblogga. Så i alla fall nu sitter jag och resten av kassen på bussen till kalmar. Där ska vi först äta och sen ha på någon japansk föreställning :) hoppas det är någonting kul! Efter det beger jag mig hem till nybro igen och myser med min underbara älskling! :D så jag bloggar mer då :) hej så länge!


Mensvärk!!!

Har varit hemma från skolan idag med för jag har så sjukt ont i magen! Får se om det blir skola imon med det hoppas jag, vill inte hamna efter massor. Sen skulle vi på någon föreställning imorgon med.Hoppas det är något kul :) Idag annars har inte hänt alls mycket. Myst med älskling och tagit det lugnt :) Vi har gjort cholkladpudding och vaniljkräm som vi ska gotta om med sen :) Titta på någon film och bara umgås med varandra :) Måste ringa och prata med mamma med :) Men det löser sig! :)

Dag 06 flyttad till Fredag!

Min dag idag har inte varit så spännande så jag flyttar dag 6 till fredag och skriver om dag 7 nu istället!



Dag 07 – Min bästa vän.
Detta kommer bli svårt! Jag har ingen direkt bästa vän. Jag har många väldigt bra kompisar! Men ingen jag direkt vill kalla min bästa vän. Men det finns ju nartuligtvis många som står mig väldigt nära. Men det finns nog 3 som jag alltid kommer räkna till mina bästa kompisar.
Det är Selma, en underbar kompis som var min bästis under hela grundskoletiden! vi lärde känna varnade på dagis och fatsnade för varandra direkt! Underbar människa och hur många underbara minnen som helst tillsammans!
Amanda, sprallig tjej som är helt underbar! Vi lärde känna varandra på högstadiet. Båda har intresse för hästar och vi kommer alltid överens! Vi har aldig bråkat under ca 5 års vänskap! tack att du finns tjejen!
Linnea, vi har kännt varndra hur länge som helt, kan inte minnas när eller hur vi blev kompisar utan det bara fanns där! En tjej man alltid kan lita på i alla lägen! Vi har haft många lååånga pratstunder du och jag! Bråkat har vi gjort men det är sånt vi alltid har löst utan problem!
Det är nog dom 3 som alltid kommer finnas hos mig! Men det finns ju nartuligtvis fler än det

Finns en till jag skulle vlija nämna men det känns inte som det är så bra tajming för det, vi har inte haft det så bra nu ett tag och glidit ifrån varnadra massvis! Inget namn nämnt!

Ny header :)

Min underbart söta kusin som ska döpas!
Nu har jag nu header ett tag :) Blev trött på den gamla, så satte mig ner och gjorde en ny lite snabbt. måste verkligen lära mig photoshop snart så jag kan fixa lite riktiga bilder! just nu kör jag på piknik, picasa och paint! Tur jag har en underbar kusin som kan hjälpa mig att lägga in header med, men nu i helgen ska vi ända på det för då ska hon få lära min hur man gör! Föressten för er som inte vet det så kommer jag och familjen (kanske mike) åka till Borås i helgen på dop :) Min kusin Jeff ska döpas :) Kommer självklart att ta massvis med kort med min amatör kamera så bildkvaliten får ni stå ut med :) Ska se till att få med Mike till Borsås med! Kommer bli superkul att få träffa alla igen! :)

Denna veckan :)

Drambuie!
Denna veckan har jag och älskling varit hemma i lilla Torsås :) Har haft så mycket att göra att jag inte haft tid till att blogga :) Har umgåtts med familjen och hästarna väldgt mycket :)  Myst massa med Mike med såklart! Det har inte hänt speciellt mycket faktiskt. Helgen är här nu så nu blir det lugnt och skönt! Kommer nog ha lite tid att blogg nu :) En vecka kvar i skolan sen har jag sportlov! Superskönt!

Stan :)

Åkte hem till lilla Torsås själv idag :) Men imorgon kommer min underbara Mike hit :) Efter som det är söndag så går det väldigt dåligt med bussar, så det blev en runda på stan i min ensamhet :) Detta fick följa med mig hem :)
Tröja: New Yorker, 35:-
Ring: Ur Och Pen, 20:-

...

... Kan säga så mycket att jag tror jag vet varför jag har magsår...

Bio :)

Ikväll blev det bio med Mike, Kelly och Macke :) Vi tittade på love and other drugs, ganska bra film faktiskt :) innan det åt vi på Mc Donalds. Och Kelly höll på att riva hela stället! kastar ketchup på bordet och kastar brickorna runt om sig! Riktigt farligt att äta på donken med henne! Nu blir det bara att ta det lugnt resten av kvällen och imorgon beger jag och Mike oss hem till lilla Torsås :) Jag är ju ledig på måndag, vilket som är väldigt skönt!

sommarjobb :)

Idag har jag skrivit Cv och personligt brev och skickat iväg, så får vi se om det bli något sommar jobb :) Tänkte vänta lite med att skriva vart så jag vet om det blir så eller inte. Men jag hoppas verkligen! :) Annars har jag inte gjort alls mycket idag:) Så jag har inte mer att skriva just nu för stunden :)

Plugg...

Idag  har jag varit hemma från skolan och pluggat massor. Dom skulle ha friendsutbildning men jag tyckte jag behövde plugga istället så det gjorde jag :) Så nu är jag klar med det som ska lämnas in denna och nästa vecka, Super skönt! Ikväll blir det bara mys med Mike och titta på film :) Det har inte hänt så mycket mer för min del idag :) Imorgon blir det skolan och vara i köket igen :) Ha det bra alla!

RSS 2.0