God Morgon!

Hoppas ni har sovit gott! Det har i alla fall jag gjort! Fast jag sitter fortfarande i sängen tillsammans med Älskling. Vi ska snart stiga upp och fixa oss lite frukost. Sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda! Vi har ingenting planerat, än så länge! Men det kommer nog under dagen! Jag bloggar lite mer senare idag! :) Ha en super dag nu alla!

 

 

Bilden är tagen utanför stugan där vi bodde på Öland!

Midsommar är över!

Nu är storhelgen slut och allt återgår till det normala eller vad säger man? ;) Nu ligger älskling och jag i sängen och bara tar det lungt! Vi har varit och tömt stugan på Öland idag! Så nu måste vi försöka skaffa oss något nytt på Öland där vi kan bo :) Så vi letar på och hoppas att det går bra!

Helgen annars har varit ganska lugn, det va skönt men ändå lite tråkigt att vi inte hittade på någonting! Får hoppas på bättre till nästa år! :)

Så här såg jag ut midsommardagen hos Morfar!

Långklänning från Cubus!

Jag lägger in fler blider senare från midsommar här hemma!


Tävling!

Jag läste en blogg som jag brukar vara inne och kolla lite på, hon tipasade om denna tävligen! Så nu är jag också med och tävlar :) Bläddra ner och rösta på min klänning om ni tycker om den! :)
Mina designade klänning på NELLY.COM
Mina designade klänning på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min klänning här!


Mys <3

Nu sitter jag och älskling i sängen med varsen dator i knät! Vi sitter här och pratar lite och lyssnar på musik och bara har det jättemysigt tillsammans! Har inte så mycket att säga faktiskt! Ska fortsätta mysa med älskling och bara ha en super kväll tillsammans! Godnatt! <3

 

 


Allt gick super!

Allt gick bra idag på Pappa blå! Kände mig som en i gänget direkt och det känndes som dom va nöjda med mig med :) Så nästa vecka skulle dom ringa och ge mig besked om jag får jobbet eller inte :) Jag hoppas självklart på att jag får jobbet, det var verkligen kul att jobba där :) Mycket folk och mycket som händer! Så det är bara att vänta och se :)

Provjobb!

Imorgon ska jag till Borgholm och provjobba på en restaurang som heter Pappa blå! Får jag jobbet, som jag hoppas, så ska jag servera där hela sommaren! :) Skulle bli superskoj om jag fick jobbet! Men det var fler än jag som skulle provjobba så får väl inte ta ut för mycket glädje än! Men hoppas ska man alltid!
Ikväll blir det bara mys med älskling! Film och lite gott! På Tisdag ska jag träffa Nadja som nu också bor här på Ekerum! :) Kul kommer det att bli! Har inte mer att säga just nu! bloggar mer imorgon! :)

Hejsan!

Det har hänt ganska mycket dom senaste dagarna. Vi har varit hemma i Torsås en runda och hälsat på mamma och dom. Igår slutade jag skolan så det var skolavslutning, sen på kvällen bestämmde vi oss för att åka in till Kalmar och kolla på bio men lite kul folk :) Så det har hänt lite här så har inte haft jätte mycket tid till att blogga. Men nu har jag ju sommarlov så nu har jag ganska mycket tid över!

 

Lägger in lite bilder från avslutningen!

 

 

Nadja Alm sjunger låten Hallelulija!

 

 

Våran lärare Jörgen sjunger en trudilutt!

 

 

Lyndon fick ett hjärtligt hejdå efter 2 år tillsammans med oss, han slutar som lärare på ÖG!

Har bestämt mig, tror jag!

Jag tror jag har bestämt mig att jag ska färga håret i slutet av månaden och det får bli mörkbrunt med ljusa slingor! Vågar inte bli råg blond just nu, vet inte om jag passar i det så jag börjar med ljusa slingor i det jag har nu så får jag bygga på efter hand och se hur det blir :) Måste bara ha pengar till det med :) Men det ska nog lösa sig! Är riktigt pepp på att fixa till mig slitna hår nu :) Måste få det fint till sommaren har jag bestämt mig för! Så frisören blir det när jag får mina pengar :)

 

Är även väldigt sugen på att tatuera mig igen, men det är så mycket jag vill göra så jag vet inte vart jag ska börja! har i alla fall 5 stycken jag funderar på :) Men är ju inte 18 så det är svårt att hitta någon som kan fixa det så jag får antagligen vänta lite till med det. Men är riktigt sugen på det med :)

 

Nu ska jag fixa lite mat innan älskling kommer hem om 30 min. Bloggar mer ikväll! :)

Onsdag!

Nu sitter jag i skolan och väntar på bussen som går om en timme, jippie för klt! Idag har vi haft HRL utbildning, det tråkigt är att jag har gjort den typ 3 gången nu. Men snart ska jag hem och ta det lugnt och vänta på att älskling kommer hem från jobbet. Imorgon åker vi nog hem till Torsås en runda, har lite vi ska fixa där :) Saknar min underbara Mamma med! :) Jag tycker det kan bli fredag nu så vi kan sluta skolan, vi har ändå inget vettigt att göra! Har inte mer att säga just nu, så jag bloggar mer ikväll! :)

 



Har inga roliga bilder i skolan!


Hjääälp!

Ni måste hjälpa mig, Jag vill färga håret i en ny färg och jag har 2 jag funderar på men kan inte bestämma mig för vilken jag ska välja :)

 

 

Råg blond eller Röda slingor? :)

Paus!

Som ni kanske märker så har jga tagit en liten blogg paus, jag har haft så himla mycket att göra men nu börjar det lugna ner sig lite! Så nu borde jag komma tillbaka och logga igen :) Tycker ni som läster kan kommentara lite så jag vet att ni läser och vilka ni är :) Vad vill ni ser mer av i bloggen? Ge mig lite tips och ideer nu! ;) Ses senare! :)

Väntar!

Sitter här och väntar på att älskling ska sluta jobba och komma hit så vi kan gå och handla lite. Jag är sjukt hungrig, jag har inte ätit något på hela dagen! Men han skulle bara fixa det sista och sen komma hit. Jag har inte min kamera med mig så det blir tyvärr inga bilder! Ha det bra!

RSS 2.0