Julbord!

Ja, imorgon börjar julborden på Stufvenäs! Så från och med imorgon kommer det bli jobbigt på praktiken. Det kommer bli så sjukt mycket att gör och mycket att tänka på! Men det ska även bli kul att det händer lite nytt och lite spännande saker :)

 

Tänkte sätta mig ner någon dag och fixa ihop lite tidsinställda inlägg så det inte blir så tomt här dom dagarna som jag jobbar. Det lär ju bli ganska mycket jobb nu i slutet på praktiken, och då blir ju bloggen självklart lidande... Men jag ska se om jag kan lösa det på något bra sätt :)

 

För övrigt får så hoppas jag ni har haft en bra dag! Jag ska fortsätta att ta det lungt resten av kvällen och vila upp mig inför helgens jobb! Jobbar nämligen HELA helgen! Men det kommer nog gå bra! :)

 

 

Fotograf: Louice Bertilsson - www.lober.se

Julklappstips!

Jag vill tipsa er om en sida med julklappstips med massor av bra tips!
Klicka bara på länken och hitta just din julklapp till dina nära och kära!

 

Jag själv hittade massor av saker som jag vill ge till mina nära och kära! Massa saker som jag själv även önskar mig i julklapp! Jag hoppas ni kan hitta saker och att detta ger er lite inpseration inför julen!

 

Det är väldigt lätt att hitta det man söker till sina vänner. Det finns i alla prisklasser så alla kan köpa fina julklappar. Jag själv har bestämmt mig att klica hem lite julklappar till mina vänner! :) Gör samma sak som mig och klicka på länken här nere och gör ditt julklapps handlande lite lättare!

 

http://www.hittajulklapp.se

 


Snart 18!

På fredag är det exakt 2 veckor till jag fyller år! Längtar så sjukt mycket!

 


Rapporter!

Nu har jag varit duktig och skickat in lite rapporter till skolan. VI har fått lite frågor och så som vi ska svara på under praktiken och sicka in tillskoan så kommer det att läsas av våran kökslärare och våran svenska lärare tror jag i alla fall. Så nu har jag bara den sista kvar som ska vara inlämnad 1 december, så den väntar jag lite med! :)

 

Så nu sitter jag i soffan och tar det lungt och kollar på tv med pappa. Copycat singer är det som rullar på tvn :)
Hoppas ni har en lika bra söndagskväll som jag har! :)

 


Ny header :)

Har slängt ihop en ny header lite snabbt! Inget proffsigt men det duger ett tag i allafall! :)

 

Hoppas allt är bra med er annars? Jag har väldigt ont i ryggen annars mår jag bara bra! Ganska mycket praktik på gång eftersom Showerna och julborden kommer igång nu i slutet av november! :) Men jag är ledig imorgon med så jag ska passa på att ta det lungt och vila upp mig.
Ja, mycket mer har jag inte att säga just nu! Ha det super bra!

Jul och nyårsklänning?

 

Klänning från Nelly.com.

Home Sweet Home!

Tänkte bjuda på lite inrednings insiration från Ellos.se!
En fin bords dekoration! Mysigt med tända ljus!
Ljusdekoration till vägg!
Stilren kruka, kommer bli skitsnyggt med en grön hängväxt i!
Enkel vas, lite stenar i botten och ett gäng röda rosor i så kommer det bli super fint!
Mysig ljuslykta!
Smart och snygg förvaring till favorit tidningarna!
Super snygg helkroppsspegel!
Ja, bokstäverna säger allt! Jag gillar dessa bokstäver i trä som bildar olika ord.

14 November!

Hejsan! Hoppas allt är bra ed er och jag vill blrja med att tacka alla som är inne och läser min blogg även att jag är väldigt dålig på att updatera just nu när jag har praktik, men som jag har sagt innan så vill jag fokusera på praktiken nu. Men när praktiken är öven (16 december) så kommer jag att lägga ner mer energi på blogger och det kommer börja hända saker här :) Vårterminen i skolan sen kommer också bli händelserik och sännande! Så jag hoppas ni orkar hålla ut lite till med dålig uppdatering så lovar jag att det kommer skrivas om massa spännande saker här framöver! :)
Men nu är jag ledig lite så jag ska passa på att blogga lite :)
Ha en superbra kväll! :)

Vi säger upp lägenheten!

Mike och jag har nu bestämt att vi kommer att säga upp lägenheten i Nybro och flytta hem till Torsås igen! Det finns ett antal olika skäl till att vi tagit detta beslutet men det är inget vi vill dela med oss av såhär offentligt. Men visst kommer ni få reda på det för det är inget hemligt. Så vi har tagit detta beslutet gemensamt! Allting är bra mellan oss och vi kommer självklart hålla ihop så inget att oroa sig över! Utan det är av andra skäl vi bestämt oss för detta :)


Men för att kanske låta lite mer positiv så hr vi planerat att skaffen en ny lägenhet i närheen av Torsås och vi hoppas att detta kommer bli mycket bättre! :) När detta kommer ske är lite beroende på vad som händer och sker :)


Förövrigt har jag haft en superbra fredags kväll, så jag hoppas ni med haft det! :)


Höstlov!

Hej på er! Tänkte bara slänga in ett mobilinlägg när jag ändå sitter på bussen mot söderåkra! Ikväll ska jag träffa ett gäng kompisar från tiden på högstadiet :) det blir bara lite snack och ta det lugnt men imorgon blir det lite dryck och 3 rätters med samma gäng typ :) så har ganska fyllt upp även att det är lov!

Färgat håret rött har jag med hunnit! Men det är fortfarande ganska mörkt, någon nyans ljusare ska jag försöka fixa när jag har tid till det!

Men nu är jag i Kalmar och ska byta buss! Ha det bra!


RSS 2.0