Tavlor!

Jag sitter och tittar runt lite på internet och då hittade jag denna sidan med så sjukt fina tavlor!

http://www.paintings2love.se





Dessa 3 tavlor skulle mer än gärna få pryda mina väggar hemma!


Red Head!

Nästa vecka tänker jag ge mig på att färga håret rött!



Helg mys!

Hejsan! Nu är jag ledig lite så passar på att slänga in ett inlägg!
Jobbade Onsdag-Fredag denna veckan, efter jobbat i Fredags kom mamma och häämtade mig och sen åkte vi till Torsås eftersom det var Torsåsmarknad! Vi hittade inget spännande alls utan gick mest och tittade på folk och hade det bra! På Kvällen sen mötte jag upp Linnea och sen åkte vi till Keno i Söderåkra där det skulle blivit fest men dom dissade oss allihopa så vi gick bort till Möre hotell där det var marknadsfest! Eftersom jag inte fyllt 18 är så var vi bara utan för, men där var mycket roligt folk som jag inte träffat på super länge! Så Linnea och jag fick en trevlig kväll trots allt! :) Lördagen blev en slappdag här hos mamma och pappa! Mysigt det med ibland! Och idag SKa vi ha lite söndagsmys med chips och titta på True talent! :)


Ikväll ringer Sofie för vi ska ha ett litet telefon möte och planera en liten middag!
Berättar inte mer om det just nu!


Hoppas ni har haft en superbra helg och dom flesta som fortfarande går i skolan har väl höstlov nu så passa på att njuta! :)



Sommar bild, längtar redan!


Mycket men ändå lite!

Hoppas allt är bra med er! Själv mår jag bara bra, jobbar, sliter och försöker vila och ha lite fritid :) Det känns som det händer saker hela tiden och jag inte har en lugn stund även att jag har det. Tyvärr händer det inte så mycket spännande så bloggen blir lidande av det! Jag har långa dagar på praktiken och när jag inte jobbar så är jag i Nybro och umgås med min underbara pojkvän! Försöker även ha lite fritid och hitta på sånt som jag vill! Vilket oftast blir att ta det lugnt, eftersom jag är trött och sliten efter praktiken! Men jag måste säga att jag lär mig så sjukt mycket och det är verkligen super kul! :)

Nu är maten klar så nu ska jag äta lite och sen umgås med familjen :)


Mycket som händer!

Mycket som händer just nu därför blir det lite glest här :) Jag mår mycket bättre nu så jag är tillbaka på praktiken så därför har det inte hänt så mycket här! Jobbade onsdag-fredag, åkte sen hem till nybro och hade det mysigt med älskling och vilade massor eftersom jag var trött efter allt jobb nu när jag varit borta ett tag :) Men nu är jag tillbaka i torsås för att jobba imorogn igen! :)


Resan hit idag gick ju inte jätte bra, tåget från nybro var försenat så jag missade min buss i kalmar och nästa buss gick inte förn 2 timmar senare, så utan pengar på mobilen och en helt död stad fick jag försöka stå ut i 2 timmar till bussen hem gick! Inte jätteroligt men det gick det med! :)


Kommade vecka ser ut såhär:
Måndag-tisdag: Jobb!
Onsdag-fredag: Nybro, träffa Filippa, slappa m.m :)
Fredag-söndag: Jobb!

Jag hoppas det kommer bli en bra vecka! Och som vanligt så bloggar jag lite när jag har tid! :)


Vilken morgon!

Ojoj vilken morgon vi har haft här! Vi har ett elverk nere i källaren som gör att vi får el till de viktigaste sakerna här i huset :) Problemet var inatt att avgaserna från elverket gick rakt in i huset, så vi var allmänt höga och mådde jättedåligt! Jag låg på golvet och grät och var halvt avsvimmad när mamma kom upp för trappen och skulle säga till oss att öppna vårat fönster.. Men nu är vi alla på fötterna igen och mår mycket bättre! Så nu hoppas vi att vi slipper detta fler gånger för pappa har fixat till det nu så avgaserna går ut och inte in i huset! :)


Strömlöst!

Idag har vi varit strömlösa hela dagen, vi är fortfarande strömlösa men pappa har fixat så vi får lite stöm till tv och datorn :) Så jag har inte bloggat någonting idag pga det.. Och nu ska jag och älskling gå upp och sova så jag tänker inte skriva mer ikväll, ville bara medela det!

 

Godnatt!

Söndag!

Hejsan! Idag har det varit ganska lungt, har klippt min kusin idag och handlat lite tillsammans med mamma. Annars har det varit lungt! :)

 

Igår var vi iväg med våran lilla katt hos vetrinären och fick reda på att han var väldigt sjuk och att det krävdes livslång behandlig för att få henne 80% återställd.. så vi beslutade att ta bort henne för att hon skulle slippa lida och må dåligt! Så nu finns tyvärr inte vår lilla Kiwi länge, men det är skönt att veta att hon har det bättre nu för hon mådde verkligen inte alls bra! Så nu har vi bara våran andra lilla kattunge som vi nu hittat ett namn till, Nala som i lejonkungen har vi bestämt! :) Så nu ska vi ta hand om henne och ge henne ett bra liv! :)

 

Känner att jag inte har så mycket mer att berätta just nu.. Så jag önskar er en bra söndagskväll och sen bloggar jag lite senare!

 


Frukost!

Just nu sitter mamma och jag och äter frukost! Vi har varit i Torsås och handlat och varit på vårdcentralen och pratat med min läkare. Jag har fått medicin mot urinvägsinfektion, jag har dock inte urinvägsinfektion med jag har den bakterien i kroppen. Så jag ska äta denna medicinen nu i 5 dagar och hoppas på att det bli bättre :) Blir det inte bättre så blir det akuten i Kalmar... :(

 

Ikväll kommer älskling hit, han kom inte igår pga att tåget var inställt.. så idag ska han göra ett nytt försök att ta sig hit tillsammans med Kiwi! :) Längtar redan :)

 


Rihanna - Man Down!

Jag bara älskar hur Rihannas hår ser ut på dessa bilder och i videon i Man down. Så supersnyggt!
När pengarna kommer i slutet av månaden blir det inköp av röd hårfärg! Jag vill se ut sådär i mitt hår nu i höst! :)

 

 


Väntar!

Ja, som överskirften lyder, jag väntar. Jag väntar både på att maten ska bli klar för jag är väldigt hungrig och jag väntar på att min älskling ska komma som är här vid 20-tiden ikväll :) Magen blir inte bättre heller, gud vad skönt att jag ska till läkaren imorgon! :)

 

 

Arkivbild!

Nytt!

Nu har jag fixat lite nytt här på bloggen! :) Jag tyckte verkligen det behövdes lite förändring här nu. I det stora hela är det mesta färdigt, jag ska bara fixa en ny header och lite :) Men sålänge får det se ut såhär! Är så stolt att jag har gjort bakrunden själv och fick in den här på bloggen helt utan hjälp ( om man inte räknar med google.se) ;)

 

Det fungerar inte att ladda upp bilder just nu tydligen så det blir lite tråkigt i inläggen :)

Te mys!

Hejsan! Hoppas ni inte blåser bort i vinden ute idag! Jag sitter iallafall inne vid tvn med mamma och myser med lite te! :) Min mage mår fortfarande inte bra men vi har pratat med min läkare idag och fått en tid imorgon! Jag hoppas dom kan göra något åt detta så jag kan åka till praktiken nästa vecka! :)

 

Idag kommer älskling hit med kattburen och Kiwi, hon har blivit typ sjuk så mamma ska kolla lite på henne och sen så måste vi ha hit kattburen så vi kan ta hem den lilla grå katten (som fortfarande inte har något namn! ).

 

Fler tips? Jag har bara fått in ett tips här på bloggen.

Namn tips?

Igår var jag och hämtade en kattunge som vi ska ha som sällskap till våran lilla Kiwi i Nybro! En liten tjej till, tyvärr har hon inget namn än. Har ni tipps så bara skriv :)
Jag hade så fullt upp igår med att ta hand om Katten så jag hann inte blogga något.
Ingen jättebra bild men man ser henne lite :)

God morgon!

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra mer er? Jag sitter tillsammans med mamma och dricker morgonkaffe.
Idag är det kanelbullensdag, så passa på att äta massvis med kanelbullar idag! Mamma och jag köpte kanelbullar igår som vi ska mumsa på idag :) Ska även iväg en runda idag och fixa en sak. Men vad får ni veta lite senare! :)

 

Ha en bra förmiddag! :)

 


RedHead!

Jag har bestämt mig för att testa att färga mitt hår mörkrött! Jag mejlade en tjej och bad som lite tips och fick svar super snabbt. Tackar för det! Så nu ska jag bara bestäma mig för vilken nyans jag vill ha och ge mig iväg till affären och inhandla lite hårfärg! Detta kommer dock inte att ske förren min mage är bättre! Som det är just nu så hjälper min medicin inte alls, men jag ska ändå vänta tills på Torsdag innan vi hör av oss till min läkare igen. Hoppas dom hittar felet så jag slipper dettta snart! Vill inte må dåligt och vill inte missa massor av praktiken! :(

 

Nu ska jag gå och lägga mig i sängen och titta på tv en stund innan jag somnar! Sov gott och ha en bra dag imorgon! :)

 

 

På bilden ser ni moppsen Kerstin som var med på släkträffen den 17/9!
Så super söt!

Header!

Jag har lagt in en ny tillfällig header. Tyckte inte min sommar header passade in så bra nu så fixade ihop denna lite snabbt så ska jag fixa en bättre sen när jag har min dator med mina bilder och bättre program :)

Torsås!

Nu sitter jag på bussen till Torsås eftersom det är praktik imorgon, men jag vet inte hur det blir med den saken än eftersom jag haft ont i magen idag med. Även att jag fick medicin i fredags jag skulle äta över helgen tycker jag inte det har hjälp alls mycket. Så vi får se om det blir vårdcentralen eller praktik imorgon :)

Jag tillbringar i alla fall kvällen hemma hos mamma och pappa! Där blir det att tillbringa kvällen framför tvn och bara ta det lugnt!

Hoppas ni får en bra kväll!


Sol!

Idag är det sol och varmt här! Älskling och jag har gått en lång promenad och även handlat lite idag. Just nu sitter vi och tittar på de idol avsnitten vi har missat :) vem tycket ni är bäst? Jag har faktiskt ingen direkt favorit än :) Nu ska jag gå och ta fram lite glass och gott till älskling och mig!

Ha en fortsatt bra lördag!


RSS 2.0