Internet!

Kom hem till Nybro för en stund sen och då upptäcker vi att vårt internet är av stängt. Så helgen blir utan internet. I dessa lägen älskar jag att ha iphone :)

Jag ska verkligen köpa iphone 5 när den kommer ut! Är super nöjd med dessa telefoner, skulle inte klara mig utan en iphone nu när jag ägt en :)

Så bloggen och facebook kommer bli uppdaterade från mobilen under helgen, tyvärr fungerar det inte att lägga upp bilder här på bloggen från mobilen, vet ej varför men ska se om jag kan få det att fungera :)

Ha en super bra fredagskväll med massa mys! :)


Påväg till nybban!

Sitter i skrivande stund och väntar på bussen till Kalmar för att hoppa på tåget och åka vidare hem till Nybro och träffa älskling! Saknar honom väldigt mycket nu. Ikväll blir det bara att ligga i soffan och titta på tv och hoppas att min mage vill bli bättre!

Har en liten fundering på att kanske färga håret mörkrött men jag vet inte än :) Vad tycker ni om mörkrött hår nu till hösten?

Bloggar mer senare när det händer lite mera!


God natt!

Hejsan, nu ligger jag i sängen och ska försöka sova lite så jag kanske orkar upp och jobba imorgon :) Men vi får se hur det blir med den saken. Jag vet i alla fall att jag åker hem till Nybro imorgon och träffar älskling! Saknar honom väldigt mycket faktiskt! Men nu ska jag se om jag kan somna, annars blir det att titta på tv en stund :) Sovgott allihopa :)

Försenat inlägg pga problem med internet igår :)


Skor!

Jag har bestämt mig för att köpa nya höst skor, har hittat 2 par som jag tycker om men jag kan inte bestäma mig vilka som är snyggast?!

 

 

Skor från Nelly.com 399:-

 

eller?

 

 

Skor från skopunkten 299:-

 

Jag kan verkligen inte bestäma mig! Snälla hjälp mig med tips? :)

Bloggar från mobilen!  Hoppas allt är bra ...

img_9969 (MMS)

Bloggar från mobilen!  Hoppas allt är bra med er, jag själv mår bra och sitter i skrivande stund på tåget mot Kalmar. Jag är påväg hem till Torsås för att jobba imorgon :) Slänger in en bild på dagens som jag tog innan jag gick till tåget :) Hoppas ni får en fortsatt bra dag!


Ny klippt!

Idag kände jag att jag har samlat tillräckligt med mod för att ta saxen och klippa mig själv! :) Blev till och med ganska nöjd!
Före, Ny tvättat och plattat. / Efter, otvättat och halvplattat.
Jag har inte plattat hårt lika någa nu som på det andra bilden. Före bilden är tagen för ca 3 veckor sedan. Lite skillnad blev det allt, mycket tunnare i alla fall :)

Mys vid tv:n!

Jag sitter och tittar på robinson med täcket och kattungar i soffan! Riktigt mysig avslutning på denna ledigheten :) Imorgon ska jag upp 06:00 och bege mig mot Stufvenäs igen! Jobbar tillsammans med Filippa imorgon och det ska bli roligt faktiskt! Jonas vår lärare ska komma och hälsa på imorgon med så jag håller tummarna för att det går bra :)

 

Jag ska försöka att släng in ett inlägg imorgon innan jag börjar jobba :)

 

Men nu säger jag godnatt och hoppas ni för en bra dag imorgon!

Godmorgon!

Sitter i soffan nu och kollar lite grejer på datorn, ska snart fixa lite frukost! Idag ska vi som sagt iväg på släktträff så jag ska snart gå och torka håret och fixa mig! Bild komemr senare för jag ser hemsk ut just nu :)
Ha en superbra dag!

Nu är det helg!

Idag slutade jag jobba till 15.00 och nu har jag tagit helg! Imorgon åker jag och famlijen iväg på släktträff på pappas sida! Jag kommer ta massvis med bilder för jag har min kamera med mig! :) Bilderna kommer lördagkväll eller söndag! Sånt som märks! Jag har tyvärr inte mer att berätta just nu för det har inte hänt något intressant eftersom jag har jobbat så pass mycket! Skriver när det händer något lite roligare! :)



Bjuder på en väldigt gammal bild på mig! :)


Shopping!

Här kommer bilder på det jag fick hem nu senast från Nelly.com

 

Tröja från Only.

Tröja från Only.

Halsduk från Rut mfl.

 

Jag är nöjd med allt! Dessa plagg kommer bli flitigt använda i höst!

Sofies mode!

Jag sitter hemma i soffan i Nybro nu och myser i soffan. Jag har precis klickat hem 5 nummer av Sofies mode igen! Jag gillar den tidningen ganska mycket! Mode i min smak! Lite senare ska jag och älskling bege oss bort till Coop och hämta mitt andra paket denna månaden från nelly.com! I paketetligger 2 tröjor och en halsduk inför hösten! :) Bild kommer givetvis sen, eftersom jag är hemma i Nybro nu så har jag till gång till fungerade kamera :)
Bloggar mer senare! ;)


Praktik!

Nu har jag gjort mig iordning och ska snart åka iväg och jobba. Jag jobbar mellan 15-22 idag :) annars har det inte hänt så mycket idag faktiskt! Berättaar lite mer senare! Nu ska jag gå och fixa det sista innan jag åker! Hoppas ni får en bra fredagkväll!

Klippning på G!

Nu har jag klippt syrran och mamma, båda blev nöjda :) Är inte riktigt klar än för jag ska färga hårt på mamma med sen är jag klar för idag. För er som inte vet det så är Frisör en grej jag håller på med som hobby, inte gått någon utbildning eller något utan är bara själv lärd :) Men jag vill gjärna gå en utbildning efter jag är klar med gymnasiet! VIll ha frisör yrket lite vid sidan av kock yrket, lite som en hobby :)

Bloggen är fortfarande under ombyggnad men det går inte riktigt som jag tänkte mig så det tar lite tid!


Ombyggnad!

Jag kommer att ändra design här under kvällen så ursäkta röran!

Karlskrona!

Idag blev det som sagt en runda till Karlskrona tillsammans med mammma. Vi hade en helmysig dag på stan, vi gick runt i massa butiker och tittade och hittade även en del saker som vi fick med oss hem! Tyvärr har jag ingen kamera här nu men ska försöka fixa bild på det under morgondagen! Är ledig imorogn med!

Ikväll kommer älskling hit så vi ska tillbringa helgen här hos mamma och pappa! Kommer bli super mysigt tror jag! Ja, just för tillfället har jag inte mycker mer att säga! Hoppas ni har haft en bra dag och att ni mår bra!

 

 

Tittade på liknande dessa skor idag och konstaterade att sulan är alldeles för platt för mina fötter! Så det blir att leta vidare efter ett par ganska låga höst/vinter skor efter som jag redan har ett par varma vinter stövlar :)

 

Tips?

Öppen för alla förslag!


Nelly.com!

Nu har jag precis klickat hem min andra beställning från Nelly.com. Denna gången blev det 2st tröjor och en halsduk inför hösten! Lägger in bilder när jag fått hem det!

Jag vet att jag har lovat att jag har lovat att lägga inbilder på det jag fick hem nu sist från Nelly.com och det kommer jag lovar, åker hem till Nybro imorogn och då har jag tillgång till att fixa bilder m.m.

Åker en runda till Karlskrona med mamma imorgon! Mysigt!

Ni får ha en bra kväll, jag ska snart sova för vi åker ganska tidigt imorgon! :)

 



Arkivbild!


Jeffery Campbell!

Dessa skor hade mer än gärna fått flytta in i min garderob. Synd bara att dom ska kosta så pass mycket som dom gör! Men det är ju ett så pass stort och känt märke så det är väl inte så konstigt!

 




Läser Kenzas blogg ganska ofta så det är hon som har insperareat mig till att börja gilla dessa!


Ledigheten är över!

Har varit ledig hela helgen och bara tagit det lungt hemma i Nybro tillsammans med älskling! Nu sitter jag i soffan hemma i Torsås igen och ska jobba Måndag och tisdag sen är jag ledig lite igen :) Tyvärr blir det inte så mycket bloggande som jag hade hoppats på att det skulle bli här!

Har fått hem mina saker från Nelly.com och ska försöka visa dom här så fort jag kan :) Annars häder det inte super mycket just nu. Tar det lungt när jag är ledig och sliter massvis när jag jobbar. Som det ska vara :) Bloggar när jag har tid med andra ord, och när jag har något lite roligare att berätta :)

Hoppas ni har det bra och att ni mår bra allihopa! Det gör i alla fall jag!


RSS 2.0